Jump to content

Mars wint MNM Start To DJ 2024: luisteraars kiezen jonge winnaar


de redactie

163 views

Op vrijdag 24 mei 2024 is Mars uitgeroepen tot winnaar van MNM Start To DJ 2024, gekozen door de luisteraars van MNM. Met zijn 16 jaar is Mars, echte naam Lars, een van de jongste winnaars in de geschiedenis van de wedstrijd. Als onderdeel van zijn overwinning zal hij deze zomer optreden op Tomorrowland en wordt hij een van de huis-dj’s van MNM. MNM Start To DJ is een initiatief van de VRT om jong Vlaams dj-talent te ondersteunen en te laten doorgroeien.


Reacties op de overwinning
Mars reageerde op zijn overwinning: “Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!”


Jurylid DJ Licious voegde hieraan toe: “Ik ben streng geweest, want ik ben ervan overtuigd dat MNM Start To DJ de enige DJ-contest is in België die er echt toe doet en carrières lanceert. Iedereen die uit MNM Start To DJ komt, heeft een bloeiende carrière. Dat is uitzonderlijk, want ik ken geen enkele DJ-contest in België die zo belangrijk is.”


MNM Start To DJ
Voor de veertiende editie van MNM Start To DJ schreven zich meer dan 200 jongeren in. Zes kandidaten bereikten de halve finale, waar zij het in verschillende battles tegen elkaar opnamen. Een jury bestaande uit DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost selecteerde de finalisten. De drie winnaars van de halve finale, Hide N Seek, Guilini en Mars, draaiden hun laatste set in de Mesa Bar in Antwerpen op vrijdag 24 mei. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als winnaar.


Met deze overwinning krijgt Mars een unieke kans om zijn dj-carrière verder te ontwikkelen en zich te presenteren op een van de grootste muziekfestivals ter wereld.


Afbeelding: Dj Mars (foto MNM)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.