Jump to content

Frank van der Lende naar de avond op Radio Veronica


de redactie

126 views

Radio-dj Frank van der Lende krijgt een nieuw programma op Radio Veronica. Vanaf komende maandag presenteert hij de avondshow 'Frank tot Laat', die elke week van maandag tot en met donderdag tussen 21:00 en 24:00 uur te horen zal zijn.


"Frank tot Laat moet voelen als een gezellige biertuin met gekleurde lampen, liveoptredens en lekker lullen over het leven en goede muziek," aldus Van der Lende. 


Robbert-Jan van de Velde, Station Director van Radio Veronica, voegt toe: "Frank weet als geen ander hoe hij sfeer creëert op de radio. Met zijn nieuwe programma brengt hij ook in de avond een clubhuisgevoel."


In 'Frank tot Laat' bespreekt Van der Lende op maandag het sportweekend met sportanalisten van de Hard Gras Podcast. Op donderdag biedt hij ruimte aan artiesten, met studiogasten en liveoptredens.


Met de komst van Gerard Ekdom, Wouter van der Goes en Frank van 't Hof ondergaat de programmering van Radio Veronica grote veranderingen. Van der Lende presenteert momenteel een programma tussen 12:00 en 14:00 uur. Wie dit tijdslot zal overnemen, is nog niet bekend. Later deze week wordt er meer bekendgemaakt over de rest van de programmering van Radio Veronica.

 

Afbeelding: Frank van der Lende (foto Ben Houdijk - Radio Veronica)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.