Jump to content

JOE herdenkt morgen Michael Jackson met een speciale Top 15


de redactie

151 views

Michael Jackson, geboren op 29 augustus 1958, was een invloedrijke Amerikaanse zanger, danser en songwriter. Hij staat bekend om zijn baanbrekende muziekvideo's en kenmerkende dansstijlen zoals de moonwalk. Met iconische albums zoals "Thriller", "Bad" en "Dangerous" heeft Jackson een onuitwisbare stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. Zijn invloed reikt verder dan muziek, met bijdragen aan dans, mode en cultuur. Ondanks zijn controversiële leven blijft zijn muzikale erfenis voortleven.


Ter gelegenheid van de 15e sterfdag van Michael Jackson, organiseert JOE Radio een speciale uitzending waarin de 15 beste hits van de King of Pop worden gedraaid. JOE-dj Edwin Noorlander zal 25 juni vanaf 20:00 uur de Michael Jackson Top 15 presenteren.


De Michael Jackson Top 15 zal de meest geliefde en invloedrijke nummers van de King of Pop bevatten, samengesteld op basis van inzendingen van luisteraars. JOE nodigt de luisteraars daarom uit om hun favoriete Michael Jackson-nummer in te sturen via de JOE-app. 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.