Jump to content

VRT lanceert nieuwe digitale radiozender: Radio Bene


de redactie

171 views

Vandaag introduceert VRT de nieuwe digitale radiozender, Radio Bene, die zich richt op het brengen van de mooiste evergreens en de beste artiesten uit eigen land. Luisteraars kunnen genieten van de hits van gevestigde namen en nieuw opkomend talent.


Nieuw presentatieteam
Radio Bene verwelkomt drie nieuwe vaste presentatoren: Barbara Dex, Yannick Bovy en Belle Perez. Barbara Dex zal te horen zijn in het programma "Radio Bene Gewoon Genieten" tussen 10:00 en 12 :00 uur, terwijl Belle Perez tussen 16:00 en 18:00 uur "Radio Bene Goed Gezind" presenteert. Yannick Bovy neemt "The Rat Pack" voor zijn rekening op zondagen van 18:00 tot 20:00 uur.


Vertrouwde stemmen
Naast de nieuwe presentatoren blijven bekende stemmen zoals Herbert Verhaeghe, Cathérine Vandoorne, Peter Verhulst en anderen deel uitmaken van de programmering. Zij zorgen voor continuïteit en herkenbaarheid voor de luisteraars.


Zomerprogrammering
Tijdens de zomerperiode worden de programma's verder versterkt met gastpresentatoren zoals Willy Sommers, Celien Hermans, Peter Vanlaet, Wim Soutaer en Bart Kaell. Ook zullen er live-uitzendingen plaatsvinden vanuit Blankenberge, waarbij Kim Debrie, Benjamien Schollaert en Anja Daems een uur lang zomerhits draaien.


Geschiedenis en bereikbaarheid
Radio2 Benebene, de voorganger van Radio Bene, werd in april 2020 opgericht en was aanvankelijk alleen beschikbaar via de Radio2-app en online. Sinds november 2021 is de zender ook te beluisteren via DAB+. Met de lancering van VRT Radio Bene zet VRT een nieuwe stap in de digitale radiomarkt.


VRT Radio Bene is te beluisteren via DAB+, VRT MAX, digitale televisie en smartspeakers.

 

RB_z24_zendschema_af_v2.thumb.jpg.09444c4a0eb22c75c9d2f99d3679f5c7.jpg

  • reaction_title_1 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.