Jump to content

Extra concert ‘Waylon live in concert – Top 1000 Allertijden’ in Ahoy

Sign in to follow this  
de redactie

189 views

Zanger Waylon geeft op vrijdagavond 25 november een extra concert ‘Waylon live in concert – Top 1000 Allertijden’ in Ahoy. Het eerste concert vindt de dag ervoor plaats op 24 november. De kaarten hiervoor waren binnen drie dagen geheel uitverkocht. ‘Waylon live in concert – Top 1000 Allertijden’ staat volledig in het teken van Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden, dé hitlijst met de duizend beste hits ooit gemaakt. Het is de eerste keer dat Waylon een volledig eigen concert geeft in het Rotterdamse stadion.

 

Zanger Waylon: “Er is inmiddels een aantal maanden verstreken sinds mijn concert in Ahoy op 24 november is uitverkocht. Duizenden verzoeken heb ik daarna ontvangen om een tweede Top 1000 Allertijden-concert in Ahoy te doen dit jaar. Helaas was dit niet mogelijk, omdat Ahoy simpelweg geen datum vrij had. Vorige week kreeg ik een telefoontje van Ahoy dat vrijdag 25 november was vrijgekomen en of ik die datum wellicht wilde. Daar hoefde ik niet heel lang over na te denken! Hoe gaaf is het om maar liefst twee avonden achter elkaar deze liedjes te mogen spelen en zingen!”

 

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Fantastisch dat we niet één, maar twee avonden live kunnen genieten van Waylon en Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden. De combinatie van Nederlands beste en meest veelzijdige zanger met de unieke songs uit de Top 1000, staat garant voor twee prachtige feestjes in november.”

 

Waylon live in concert – Top 1000 Allertijden
De Top 1000 Allertijden van Radio Veronica wordt gezien als de lijst der lijsten; een stoere lijst waar afgelopen jaar meer dan 2,5 miljoen luisteraars op afstemden. Een lijst met de beste hits ooit gemaakt en die bij iedereen wel een herinnering losmaakt. Met een vijftienkoppige band zal Waylon maar liefst 30 nummers uit deze hitlijst ten gehore brengen en ervoor zorgen dat deze songs de allerbeste vertolking krijgen. Het wordt een groot feest der herkenning. Waylon geeft artiesten en bands die niet meer optreden of niet langer meer onder ons zijn, weer een podium middels zijn eigen stem. Een stem waar heel Nederland inmiddels bewondering voor heeft gekregen.

 

Kaartverkoop
Tickets voor het extra concert ‘Waylon live in concert – Top 1000 Allertijden’ op vrijdag 25 november zijn vanaf nu te koop via ticketpoint.nl.

 

Website: radioveronica.nl

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.