Jump to content
Sign in to follow this  
  • Belgium

William Boeva voortaan elke week te gast bij Sam & Heidi

Sign in to follow this  
de redactie

163 views

Stand-up comedian William Boeva was vandaag, vrijdagochtend 2 september 2016, voor de eerste keer te horen bij Sam & Heidi op Qmusic. En dat was niet toevallig vertelde het ochtendduo vanmorgen: “We krijgen voortaan elke week het bezoek van William, een soort superheld. Iemand die het opneemt, elke week opnieuw, voor wie het moeilijk heeft in de showbizz-maatschappij”. Vanaf nu komt William elke vrijdag langs voor de nieuwe rubriek ‘De Brief van Boeva’. Hierin schrijft hij elke week een brief aan iemand uit de showbizz-wereld die het moeilijk heeft gehad de afgelopen week.

 

William Boeva: “Als ik de zwakkeren kan helpen in onze maatschappij, dan doe ik dat gewoon. Dat is een soort onrechtvaardigheidsgevoel dat in mij leeft, waar ik iets moet tegen doen. Het kan zo niet verder met onze maatschappij. Ik ga daarom elke week een brief schrijven aan iemand die het kan gebruiken.”

 

Vandaag had zijn eerste brief alles te maken met het afscheid van Joy Anna Thielemans als Jana uit Thuis en Hilde De Baerdemaeker als Liesbeth uit Familie.

 

‘De Brief van Boeva:’ bij Sam & Heidi: elke vrijdag om 08:10 bij Qmusic.

 

Website: qmusic.be

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.