Jump to content

You’ll never walk alone grootste voetbalhit aller tijden

Sign in to follow this  
de redactie

181 views

Vanochtend heeft oud-profvoetballer John Heitinga de grootste voetbalhit aller tijden bekend gemaakt. De lezers van Voetbal International en de luisteraars van Radio 10 gingen de afgelopen weken op zoek naar het ultieme voetbalnummer. Duizenden mensen gaven gehoor aan de oproep om te stemmen. Uiteindelijk blijkt het in 1963 opgenomen You’ll never walk alone van Gerry & The Pacemakers de winnaar.

 

John Heitinga trapte daarna in het programma Tim In de Morgen op Radio 10 letterlijk en figuurlijk de hitlijst met de tien grootste voetbalhits af.

 

Na het nummer van Gerry & The Pacemakers staat rockband Queen op een tweede plaats met We Are the champions. Op plaats drie eindigt de oer-Hollandse plaat van André Hazes: Bloed, zweet en tranen.

 

Heitinga vertelde in de ochtendshow van Radio 10 dat hij aan veel van deze nummers uit de Top 10 grootste voetbalhits mooie herinneringen heeft.

 

John Heitinga: “Ik heb zelf natuurlijk zelf het meeste met Bloed, zweet en tranen. Als dat dan gedraaid werd bij Ajax kreeg ik echt kippenvel en zong ik uit volle borst mee. En bij Sharika met Waka Waka krijg ik meteen een heerlijk gevoel en komen al die beelden weer terug van dat fantastische WK in 2010.”

 

Ook werd in de uitzending de cd gelanceerd met het beste van de ingezonden grootste voetbalhits, samengesteld door Radio 10 en Voetbal International. Die cd is gratis en exclusief verkrijgbaar bij de VI Seizoengids 2016-2017 die vanaf dinsdag in de winkel ligt.

 

Website: radio10.nl

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.