Spring naar bijdragen

Qmusic zet mama’s Thibaut Courtois en Simon Mignolet in de goal


de redactie

352 weergaven

“Leuk nieuws: we gaan tickets weggeven voor de 3 matchen van de Belgen op het EK. Wel 1 detail: niet jij zelf, maar je mama bepaalt of je tickets wint of niet. Het is dus letterlijk: Ga naar het EK dankzij uw ma”, vertelden Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe in hun ochtendshow. De komende 5 dagen vertellen mama’s van voetballers uit de nationale ploeg verhalen over hun zoon. Wie kan raden hoe het verhaal afloopt, plaatst zich voor 1 van de 3 finales. Het zijn de mama’s van de finalisten die hun beste beentje moeten voorzetten: ze moeten penalty’s trappen tegen onder andere Gitte Lambrechts en Bernadette Stippelmans, mama’s van respectievelijk Thibaut Courtois en Simon Mignolet.

 

Mama’s Alderweireld, Vertonghen, Engels, De Bruyne en Vermaelen vertellen verhaal over zoon
Iedereen kan vanaf vandaag, dinsdag 17 mei, meespelen bij Dauwe & Vancoillie. Elke dag vertelt een mama van een voetballer uit de nationale ploeg een verhaal over haar zoon in de ochtendshow tussen 06.00 en 09.00. Wie kan raden hoe het verhaal afloopt en een bericht stuurt met het juiste antwoord via de Q-app of 6025, maakt kans om zich te plaatsen voor 1 van de 3 finales van de ‘Ga naar het EK dankzij uw ma’-actie.

 

Marina Buyle gaf vandaag het startschot met een verhaal over haar zoon Toby Alderweireld. De komende dagen komen ook deze mama’s aan bod: Ria Mattheeuws (mama Jan Vertonghen), Anne Callant (mama Kevin De Bruyne), Annemie Dingemans (mama Thomas Vermaelen) en Bianca Van Yperen (mama Björn Engels). Ook Gitte vertelt een verhaal over Thibaut.

 

Mama’s Courtois en Mignolet in de goal tijdens finale, Dirk Deferme verzorgt het commentaar
Het wordt nog afwachten of Gitte Lambrechts en Bernadette Stippelmans, de mama’s van Courtois en Mignolet, evenveel talent hebben als hun zoon in de goal, maar het zijn wel zij die zullen proberen om zoveel mogelijk penalty’s te pakken van de mama’s van de luisteraars. De mama die de meeste penalty’s kan binnentrappen, wint voor haar zoon of dochter EK-tickets voor 1 van de 3 matchen waarbij België speelt tegen Italië, Zweden en Ierland.

 

De selecties lopen tot en met dinsdag 24 mei 2016. Op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 mei 2016 gaan de 3 finales door, die respectievelijk doorgaan op het terrein van FC Antwerp, KRC Genk en STVV. Naast Gitte en Bernadette zal er nog een derde mama in de goal staan, die later bekend gemaakt wordt. Het ochtendduo heeft ook gezorgd voor de nodige voetbalomkadering ter plekke: VTM NIEUWS-sportjournalist Dirk Deferme zal instaan voor het commentaar bij de finales.

 

Website: qmusic.be

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.