Jump to content

Stars in Heaven Top 110 op Hemelvaartsdag bij Radio 10

Sign in to follow this  
de redactie

234 views

Op Hemelvaartsdag brengt Radio 10 een eerbetoon aan artiesten die niet meer onder ons zijn. De radiozender zendt dan de Stars in Heaven Top 110 uit, een lijst met de grootste hits ooit gemaakt door artiesten die inmiddels zijn overleden.

 

Op Hemelvaartsdag, 5 mei, staat Radio 10 stil bij artiesten die er niet meer zijn maar wel een enorme muzikale erfenis hebben achtergelaten. Luisteraars kunnen vanaf 29 april stemmen op de muziek van de ‘Stars in Heaven’. Op de keuzelijst staat bijvoorbeeld de muziek van legendes als Michael Jackson, John Lennon, Amy Winehouse en Freddie Mercury. Maar ook muziek van grote iconen die ons recent zijn ontvallen, zoals David Bowie en Prince.

 

Stemmen voor de Stars in Heaven Top 110 kan tot en met dinsdag 3 mei. De hele lijst hoor je op Hemelvaartsdag, 5 mei, tussen 07:00 en 16:00 uur op Radio 10.

 

Website: radio10.nl

 

 

 

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

netcup.de×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.