Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4901
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    613595

Auteurs van dit blog

Radio 10 en Televizier op zoek naar beste voice-over van Nederland


de redactie

361 weergaven

Radio 10 en tv-gids Televizier organiseren samen de eerste editie van de Televizier Radio 10 Stemmy Award, de publieksprijs voor beste Nederlandse voice-over op televisie. Het Nederlandse publiek kan op televizier.nl stemmen op hun favoriet. Aanstaande vrijdag wordt in het programma Tim In de Morgen bekendgemaakt wie de eerste Stemmy Award in ontvangst mag nemen.

 

Radio 10 is met tv-gids Televizier deze zoektocht naar beste voice-over gestart naar aanleiding van een column van Peter van der Vorst in Televizier waarin hij pleitte dat er ook een prijs voor voice-overs moet komen. Vorige week hebben luisteraars van Tim In de Morgen hun favoriete voice-overs ingestuurd en daaruit is een Top 10 van favorieten gekomen.

 

De tien genomineerden zijn (in alfabetische volgorde): Derk Bolt (Spoorloos), Edwin Diergaarde (Ik Vertrek), Ivo Niehe (TV-Show), Jeroen Kijk in de Vegte (RTL Boulevard; Eigen Huis & Tuin), Jos van Berge Henegouwen (Utopia), Loretta Schrijver (Koffietijd), Marcel de Groot (Help, Mijn Man Is Klusser), Martine Bijl (Heel Holland Bakt), Michael Abspoel (Man Bijt Hond) en Rinie van der Elzen (Geer en Goor).

 

Er kan nog tot en met donderdagochtend 10:00 uur gestemd worden op televizier.nl. Vrijdagochtend wordt in het radioprogramma van Tim Klijn op Radio 10 bekendgemaakt wie volgens het publiek de beste voice-over van Nederland is.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.