Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4919
  • opmerkingen
    1027
  • weergaven
    620498

Auteurs van dit blog

Talenten naast dj-grootheden op SLAM! Koningsdag


de redactie

302 weergaven

SLAM! Koningsdag krijgt dit jaar voor het eerst een tweede podium: de Talent Stage. Naast grote namen als Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam, die eerder al werden aangekondigd, biedt SLAM! op dit tweede stage ruimte aan de talenten van morgen. De gemeente Alkmaar geeft daarnaast twee nog onontdekte en talentvolle dj’s de kans om op dit podium een set te draaien. Vanaf maandag 11 april kunnen potentiële aanstormende talenten een set insturen en maken daarmee kans op 1 van de overgebleven podiumplekken. De winnaars worden op maandag 18 april gekozen door de gemeente Alkmaar en SLAM!.

 

Victor Kloos, wethouder Alkmaar: ‘Voor jongeren uit Alkmaar is SLAM! Koningsdag hét evenement van het jaar. Er gebeurt daar heel veel op creatief en muzikaal gebied en als gemeente Alkmaar willen we jongeren stimuleren om daar onderdeel van uit te maken. Dj’s zijn tegenwoordig tenslotte een belangrijk Nederlands exportproduct.’

 

Eerder maakte SLAM! al bekend dat Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Kris Kross Amsterdam, Sander van Doorn, W&W, Firebeatz en Lucas & Steve hun opwachting zullen maken tijdens SLAM! Koningsdag in Alkmaar. Binnenkort wordt de complete line-up van SLAM! Koningsdag bekend gemaakt.

 

Het thema van SLAM! Koningsdag 2016 is ‘Kings of Tomorrow’: tijdens Koningsdag eert SLAM! natuurlijk de Koning van Nederland, maar ook de dj’s die ons Koninkrijk internationaal op de kaart zetten. De dj’s op de Talent Stage, de bekende Nederlandse dj’s op het hoofdpodium, de hits van morgen en het publiek vormen samen ‘The Kings of Tomorrow’.

 

Website: slam.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.