Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4919
  • opmerkingen
    1027
  • weergaven
    620506

Auteurs van dit blog

Sky Radio en KNLTB verlengen samenwerking met 3 jaar


de redactie

329 weergaven

Sky Radio blijft tot 2019 mediapartner van de KNLTB, de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. In het Nationale Tenniscentrum in Almere tekenden algemeen directeur KNLTB Erik Poel en algemeen directeur Sky Radio Group Tijmen Bos vandaag opnieuw een 3-jarig contract, in aanwezigheid van oud proftennisser Paul Haarhuis. In 1999 startte het non-stop muziekstation de samenwerking met de bond om de promotie van tennis in Nederland te stimuleren. De muziek van Sky Radio is al ruim 15 jaar te horen bij grote tennistoernooien en door deelname aan acties maken luisteraars kans om bij toernooien als Wimbledon aanwezig te zijn.

 

Erik Poel, algemeen directeur KNLTB: “Wij zijn verheugd met de continuering van de samenwerking met mediapartner Sky Radio. We werken al ruim 15 jaar intensief en tot volle tevredenheid samen. Sky Radio is één van de grootste bereikzenders van Nederland. Samen brengen we tennis bij miljoenen mensen onder de aandacht.”

 

Tijmen Bos, algemeen directeur Sky Radio Group: “Van het begin af aan hebben we een perfecte samenwerking met de KNLTB en die zetten we dan ook graag voort. Niet alleen stimuleren we luisteraars om te sporten op de uiteenlopende muziek op Sky Radio 101 FM en onze playlists, we proberen hen met deze samenwerking ook actief bij een sport als tennis te betrekken. Onze luisteraars reageren hier heel enthousiast op.”

 

KNLTB
De KNLTB is het overkoepelend orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland. Ruim 1700 tennisverenigingen, en daarmee 600.000 tennissers, zijn aangesloten bij de tennisbond, waarmee het in grootte de tweede sportbond van Nederland is. Het is de missie van de KNLTB om de betekenis van tennis voor de Nederlandse samenleving te vergroten door nog méér mensen méér te laten tennissen. Ga voor meer informatie naar knltb.nl.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.