Spring naar bijdragen

Medialaan past ook vandaag programmatie aan


de redactie

333 weergaven

Ook vandaag past Medialaan de programmatie van zijn zenders aan.

 

VTM Primetime
‘Beste Kijkers’ en ‘Tegen de Sterren op’ verdwijnen uit het schema. Wel terug is Familie dat vanavond een dubbele aflevering krijgt en zo de episode van gisteravond weer bijbeent. Om 21.20 volgt dan de aflevering van Mijn Pop-uprestaurant 2016 die normaal gisteren was geprogrammeerd.

 

Om 22:30 is er dan ‘Aanslagen in België: Het Grote Debat’.  Vanuit de studio’s in Vilvoorde presenteren Stef Wauters en Elke Pattyn live een groot debat over onze veiligheid, na de aanslagen in Brussel en Zaventem. Stef en Elke verzamelen zoveel mogelijk vragen van de kijker en leggen die voor aan speciale gasten zoals Minister van Binnenlandse Zaken, Jan Jambon. Reclameblokken voor en na de nieuwsuitzendingen en het speciale debat worden geschrapt.

 

VTM middag en vooravond
In de namiddag om 12:40 is er de aflevering van ‘De Keuken van Sofie’ die normaal gisterenavond was voorzien, maar toen geschrapt is. Om 18.05 volgt een nieuwe aflevering van ‘De Keuken van Sofie’. De aflevering van ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’ die gisteren wegviel, volgt vandaag om 18.25.

 

Qmusic en JOE fm
Op de radiozenders Qmusic en JOE fm blijft de muziekkeuze aangepast. Luisteraars kunnen naar aanleiding van de gebeurtenissen speciale verzoeknummers aanvragen. Bij breaking news volgen er op de radio’s snelle updates. Reclame blijft voorlopig geschrapt.

 

2BE en Vitaya
Op 2BE worden de aangekondigde films ‘Eagle Eye’ en ‘Jaws 2’ vervangen door de romantische komedies ‘She’s the One’ en ‘Hitch’. Op Vitaya wordt de film ‘The To Do List’ geschrapt en vervangen door de komedie ‘In her Shoes’.

 

Grote nieuwshonger
Medialaan besloot gisteren om alle gewone programma’s bij VTM te schrappen om de kijker zo snel en zo goed mogelijk te informeren over de gebeurtenissen, via VTM Nieuws. De nieuwsdienst was non-stop op antenne van 09:20 tot 23:00. Die ingreep werd geapprecieerd, want over de hele dag bereikte het VTM Nieuws met alle uitzendingen gisteren 2.275.000 Vlamingen. Ook online was de vraag naar informatie de hele dag bijzonder groot. 1.1 miljoen mensen raadpleegden vtmnieuws.be en de VTM Nieuws-app, wat heel uitzonderlijk is.

 

 

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.