Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4933
  • opmerkingen
    1028
  • weergaven
    623583

Auteurs van dit blog

BNR Nieuwsradio lanceert radioprogramma zonder interviews en zonder presentator


de redactie

455 weergaven

Een dagdeel, een vraagstuk en drie knappe koppen. Op maandag 7 maart begint BNR Brainstorm, een nieuw programma in een format zoals dat nog niet op de Nederlandse radio bestaat. De knappe koppen, denkers uit verschillende disciplines, buigen zich wekelijks over een kwestie waar je onmogelijk zelf het antwoord op vindt.

 

Als luisteraar ben je toeschouwer van de brainstorm, hoor je het idee groeien en tot een oplossing komen. Het inspireert om buiten de gebaande paden te denken. Harmke Pijpers voorziet de sessie op geheel eigen wijze van commentaar. De eerste uitzending draait om het vraagstuk ‘Hoe bouwen we, from scratch, de beste universiteit ter wereld?’

 

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio: “Met BNR Brainstorm brengen we een heel nieuw soort radioprogramma. Er is geen draaiboek en geen presentator. Het brainstormteam gaat geen issue uit de weg en komt uiteindelijk met verschillende technieken tot een oplossing. Met Harmke Pijpers als voice-over wordt dit niet alleen een inspirerend, maar zeker ook een vrolijk programma.”

 

Sponsor van BNR Brainstorm is GoodHabitz. Maarten Franken van GoodHabitz: “We vinden het een uitdaging om onze naam te verbinden aan een radioprogramma met een totaal nieuwe opzet. Ook met onze online trainingen beogen we steeds weer te verrassen én mensen natuurlijk wat bij te brengen. Bovendien, GoodHabitz geeft trainingen zónder docent en zónder lokaal, dus we vonden het concept van BNR Brainstorm erg mooi bij ons passen. BNR Brainstorm en GoodHabitz sluiten perfect op elkaar aan.”

 

BNR Brainstorm wordt wekelijks uitgezonden op maandagavond van 19:00 tot 19:30 uur en is terug te luisteren via bnr.nl/brainstorm en de BNR app.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.