Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    620032

Auteurs van dit blog

Tiësto en Hardwell samen op 538Koningsdag in Breda


de redactie

301 weergaven

Radio 538 viert ook dit jaar 538Koningsdag in Breda. Vanmiddag kondigde Coen Swijnenberg in ‘De Coen en Sander Show’ aan dat Tiësto samen met Hardwell gaat draaien op het grootste Oranjefeest van Nederland, 538Koningsdag. Het is voor het eerst dat de twee dj’s samen op Koningsdag in Nederland draaien. Breda is voor Tiësto én Hardwell de thuisstad, dat maakt dit optreden extra bijzonder. De kaartverkoop voor de derde editie van 538Koningsdag gaat op vrijdag 1 april van start. De verdere line-up van 538Koningsdag 2016 zal binnenkort bekend worden gemaakt.

 

Bij de afgelopen edities van 538Koningsdag vierden ruim 40.000 bezoekers samen met de radiozender het grootste Oranjefeest van het jaar op het Chasséveld in Breda, de Oranje-Nassaustad. Bezoekers gingen toen de hele dag los op de muziek van onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, VanVelzen, BLØF, Kensington, Fedde Le Grand, DI-RECT, Miss Montreal en Handsome Poets.

 

Hardwell en Tiësto horen tot de absolute dj-top van de wereld en toeren non-stop de hele wereld over voor optredens in de grootste venues en festivals. Tiësto krijgt vandaag de prestigieuze Edison Pop Oeuvreprijs uitgereikt. Het is voor het eerst dat een artiest in de dancemuziek deze prijs wint. Hij won drie keer de ‘DJ of the Year Award’ en werd door DJ Mag in 2011 uitgeroepen tot beste dj allertijden. Hij werd twee keer genomineerd voor een ‘Grammy Award’ en won daadwerkelijk in 2015. Tiësto is de eerste DJ ter wereld die op de Olympische Spelen mocht draaien. ‘Clublife by Tiësto’ is iedere vrijdagavond tussen 02.00 en 04.00 te horen op Radio 538. Hardwell werd in 2013 en 2014 door DJ Mag uitgeroepen tot de nummer één dj van de wereld. Elke zaterdagavond tussen 23:00 en 24:00 uur heeft Hardwell zijn eigen radioshow op Radio 538: ‘Hardwell On Air’.

 

538Koningsdag: woensdag 27 april 2016, Chasséveld, Breda van 12:00 tot 22:00 uur. Kaartverkoop vanaf vrijdag 1 april.

 

Website: 538.nl/koningsdag


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.