Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618022

Auteurs van dit blog

M&I sluit contract met Radio 10 en 100% NL voor de aanschaf van OmniPlayer


de redactie

402 weergaven

M&I heeft een contract afgesloten met Radio 10 en 100% NL voor de aanschaf van OmniPlayer. Het systeem zal voor beide zenders voor de complete workflow van productie, planning tot uitzending gebruikt worden.

 

Roland Snoeijer, Programmadirecteur Radio 10 en 100% NL: “Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan de groei van Radio 10 en 100% NL en nu willen we ook verder groeien op technisch vlak. OmniPlayer biedt de uitgebreide mogelijkheden voor de deejay’s om nog beter hun programma’s te kunnen maken.”

 

Tim Blankman, Technisch Manager Radio 10 en 100% NL: “M&I heeft het afgelopen jaar flinke stappen gemaakt in de ontwikkeling van OmniPlayer. Het pakket sluit nauw aan op de wensen van onze deejay’s en integreert perfect met bestaande systemen. De integratie met DHD en de vele export mogelijkheden geven ons meer flexibiliteit.”

 

“Wij zijn blij dat Radio 10 en 100% NL ook voor OmniPlayer hebben gekozen. Het feit dat bijna alle landelijke radiostations in Nederland OmniPlayer gebruiken geeft aan dat het pakket aansluit bij de wensen van onze klanten. De afgelopen periode hebben wij zorgvuldig geluisterd naar onze klanten en de komende tijd zullen wij nog meer wensen realiseren op het gebied van Visual Radio, Apps, Cloud Radio en One Click Publishing. Ook zal de aansturing op basis van IP verder worden uitgebreid”, aldus Peter van Klei, commercieel directeur van M&I Broadcast Services.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.