Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617972

Auteurs van dit blog

Ga met Qmusic op muzikale wereldreis naar Adele, Rihanna, Justin Bieber en Coldplay


de redactie

305 weergaven

Ook dit jaar geeft Qmusic een Nederlandse luisteraar samen met een introduce de kans om wereldwijd de beste liveshows van topartiesten te bezoeken. De winnaar van de Q-live tickets World Tour bezoekt in een 572 uur durende reis concerten van Adele in Londen, Rihanna in Washington D.C., Justin Bieber in Las Vegas en sluit de waanzinnige reeks af in Buenos Aires met Coldplay. Hierna reist de winnaar af naar een luxe resort op Bali.

 

Wekelijks geeft Qmusic Q-live tickets weg voor de beste liveshows in binnen- en buitenland. Voor de derde keer pakt de zender uit met een speciale World Tour editie. Ditmaal konden luisteraars zelf hun ideale wereldtour samenstellen met hun favoriete artiesten. Mattie & Wietze maakten vanochtend bekend dat Adele, Rihanna, Justin Bieber en Coldplay het meest populair zijn en onthulden daarmee de line-up van de Q-live tickets World Tour. In de volledig verzorgde VIP reis zijn ook exclusieve meet & greets met de topartiesten inbegrepen.

 

Kans op een finaleplek
Iedereen maakt kans op een plek in de finale door zijn of haar naam gratis door te geven via de Qmusic-app of op Qmusic.nl. Hoor je tussen 13 en 26 februari je naam voorbij komen, bel dan binnen 20 minuten terug om je finaleplek te claimen. Op vrijdag 26 februari wordt het finalespel in de ochtendshow bij Mattie & Wietze gespeeld en wordt de winnaar van de Q-live tickets World Tour bekend.

 

Wildcard
In een 572 uur durende video, gelijk aan de volledige duur van de reis, heeft Qmusic zes vluchtnummers verstopt. Degene die als eerste de vluchtnummers weet te vinden, verzekert zichzelf van de eerste finaleplek. De Q-dj’s geven de komende week hints & tips om zo snel mogelijk de vluchtnummers te kunnen vinden in de langste video ooit.

 

Website: qmusic.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.