Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618488

Auteurs van dit blog

24 uur per dag carnaval op Omroep Brabant


de redactie

373 weergaven

Omroep Brabant staat vanaf vrijdagmiddag 5 februari 13.00 uur tot en met woensdagmiddag 10 februari 17.30 uur maar liefs 24 uur per dag in het teken van carnaval op internet, TV en radio. Met verslaggevers die heel Brabant af reizen op zoek naar de leukste feesten en grappigste carnavalsvierders. En natuurlijk ook de grote optochten LIVE op TV en internet. Kijk op omroepbrabant.nl/carnaval voor meer carnavalsnieuws en -beelden.

 

3 Uurkes Vurraf
De aftrap van het Brabantse carnaval is traditiegetrouw ‘3 Uurkes Vurraf’: drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van 2016. Op vrijdagmiddag 5 februari om 15:00 uur start de live uitzending van 3 Uurkes Vurraf vanuit hotel Pullman Eindhoven Cocagne via internet, TV en radio. Met dit jaar onder andere: Vader Abraham, Gebroeders Ko, Dennie Christian en Lamme Frans, Ria Valk, Alpenzusjes, De Deurzakkers, Lawineboys, Huub Hangop, René Schuurmans en natuurlijk de winnaar van Kies je Kraker 33.

 

Vanaf vrijdagmiddag 5 februari 13.00 uur is 2 Uurkes Vurgloeien op Radio en TV te horen en te zien waarin ze de sfeer proeven bij de carnavalsvierders, artiesten interviewen en je ziet de beste liedjes uit de Kies je Kraker 33, de carnavalsliedjeswedstrijd van Omroep Brabant.

 

Carnavalsoptochten
Ook voor de carnavalsoptochten is er weer veel aandacht op TV en internet. De optochten van Eindhoven (zaterdag 13.45 uur), Tilburg (zondag 13:45 uur) en Den Bosch (maandag 13:45 uur) zijn LIVE te volgen op TV en internet. De optocht in Roosendaal is zaterdag om 16:5 uur te zien, de lichtjesoptocht van Standdaarbuiten zaterdagavond LIVE vanaf 19.30 uur en de optocht van Bergen op Zoom op dinsdag om 16:00 uur.

 

Fijnfisjenie Café
Vanuit het Fijnfisjenie Café van Omroep Brabant in Son krijgt de kijker een blik op carnavallend Brabant. Fijnfisjenie Café is van zaterdag tot en met dinsdag elke dag vanaf 13.00 uur live op TV. Met optredens, gasten en verslaggevers gaan op pad in heel provincie. Maar ook de mooiste optochten, de leukste clips uit 3 Uurkes Vurraf, de beste tonpraters en vooral heel veel feestvierende Brabanders.

 

Dweilradio
Ook op radio is het 24 uur per dag carnaval. Vanaf vrijdagmiddag 5 februari 13:00 uur is ‘2 Uurkes Vurgloeien’ (op radio en TV), vanaf 15:.00 uur is de live uitzending van ‘3 Uurkes Vurraf’ en vervolgens alle dagen van 09:00 uur tot 18:00 live dweilradio. Zaterdag vanuit Roosendaal (naast de Sint-Jan op de Markt), zondag vanuit Tilburg (Café Karel), maandag vanuit Den Bosch (Hart van Brabant) en dinsdag vanuit Bergen op Zoom (naast de Peperbus op de Markt). Daarnaast is er vanaf vrijdag tot en met maandag elke nacht tussen 00:00 en 03:00 uur live radio in ‘Brabantse Nachten Zijn Lang’, een absolute aanrader voor alle nachtbrakers, feestvierders die nog niet naar bed willen en natuurlijk taxichauffeurs en snackbareigenaren. Luisteraars kunnen naar de studio bellen voor verzoekjes en om te vertellen hoe zij hun carnaval beleven.

 

Carnavalssite
Op internet is er tot slot weer de speciale carnavalssite omroepbrabant.nl/carnaval waar alle verslagen, foto’s en films zijn terug te vinden. Ook via de smartphone en tablet apps van Omroep Brabant is alles rondom carnaval te volgen. Ga hiervoor naar omroepbrabant.nl/carnaval.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.