Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4914
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619226

Auteurs van dit blog

Ali B wint 100% NL Muziekmoment van het Jaar


de redactie

305 weergaven

Ali B is de winnaar van de 100% NL Award voor het ‘Muziekmoment van het Jaar’. Hij wint de 100% NL Award voor zijn optreden in De Wereld Draait Door, waar hij het nummer Terwijl jullie nog bij me zijn liet horen en de tranen over zijn wangen stroomden.

 

Ali B kreeg vanavond de 100% NL Award overhandigd van Matthijs van Nieuwkerk tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door.

 

Op 22 mei 2015 brengt Ali met Ruben Annink een ode aan zijn kinderen. Hierin beschrijft Ali dat hij zich nu al probeert voor te bereiden op het moment dat zijn kinderen oud genoeg zijn om zelfstandig te leven en minder afhankelijk van hun vader worden. Hijzelf, het aanwezige publiek en een groot deel van Nederland houden het daarbij absoluut niet droog.

 

Dit is volgens de luisteraars van 100% NL het absolute Muziekmoment van het Jaar en daarom stemden ze massaal op dit indrukwekkende fragment. De nieuwe categorie ‘Muziekmoment van het Jaar’ is speciaal voor live muziekmomenten die de Nederlanders in 2015 zijn bijgebleven. Ook de vertolking van Wit Licht tijdens de tv-registratie van The Passion door Jeroen van Koningsbrugge en de Blind Audition van Jennie Lena bij The Voice of Holland gooiden hoge ogen.

 

Aanstaande donderdag worden de finalisten voor de overige 100% NL Awards bekendgemaakt. Op dinsdag 2 februari krijgen de artiesten te horen wie er een 100% NL Award in de wacht sleept tijdens de uitreiking in A9Studios in Uitgeest.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.