Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4904
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614407

Auteurs van dit blog

Win een lunch in de Oriënt Express bij Radio M Utrecht


de redactie

455 weergaven

Radio M Utrecht heeft weer een exclusieve prijs opgespoord. Het radioprogramma Aan Tafel! geeft vanaf maandag 18 augustus ‘een lunch in de Oriënt Express’ in Het Spoorwegmuseum weg. Maar dat is nog niet alles, naast de lunch wint een luisteraar ook een unieke privérondleiding door de conservator van het museum. Deze prijs is van 18 tot en met 21 augustus te winnen op Radio M Utrecht.

 

Op maandag 18 augustus is Peter-Paul de Winter, Hoofd Collecties van Het Spoorwegmuseum, te gast in Aan Tafel! Hij vertelt over het museum, de speciale rondleiding die de winnaar kan winnen en natuurlijk over de lunch in de Oriënt Express. Paul van Vlijmen, directeur van Het Spoorwegmuseum: “De winnaars van deze prijs gaan het museum meemaken zoals bijna niemand dat ooit deed!”

 

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 augustus is de unieke rondleiding te winnen in Aan Tafel!, te beluisteren van 12:00 tot 14:00 uur op Radio M Utrecht FM 93.1. Iedere dag stelt Jos Zijlstra van Het Spoorwegmuseum een multiple choice vraag. Alle luisteraars met een goed antwoord maken kans op de prijs. De winnaar mag een gast meenemen. Op donderdag 21 augustus om iets voor twee uur wordt de winnaar bekendgemaakt. Vrijdag 22 augustus vindt de rondleiding plaats in Het Spoorwegmuseum. Tussen 12:00 en 13:00 uur is een verslag te horen in Aan Tafel!

 

Website: www.rtvutrecht.nl/radiomutrecht/


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.