Jump to content

The Netherlands

  • entries
    4,446
  • comments
    898
  • views
    207,828

Contributors to this blog

Win een privérondleiding in Kasteel de Haar bij Radio M


de redactie

457 views

Het Radio M Utrecht programma Aan Tafel! geeft vanaf maandag 23 juni een prijs op stand weg. Een luisteraar kan een unieke privérondleiding in Kasteel de Haar winnen inclusief een bezoek aan de Riddertoren. Daarnaast krijgt de winnaar ook een lunch in Koetshuis de Haar aangeboden. Deze exclusieve prijs is van 23 tot en met 26 juni te winnen in het Radio M Utrecht programma Aan Tafel!

 

De rondleiding wordt gegeven door Andre Beek. Een echte kenner van het kasteel en al decennia lang in dienst, eerst van de baron en barones Van Zuylen van Nijevelt van De Haar en nu van de stichting die het kasteel beheert. De Grand Tour gaat van de toppen van het Kasteel tot in de krochten van het souterrain! Natuurlijk worden de grote hal, de Ridderzaal en de eetzaal bezocht. De winnaar krijgt ook een kijkje achter de schermen in het domein van het personeel. Maar het echte hoogtepunt is een bezoek aan de Riddertoren. Deze plek is normaal gesproken niet toegankelijk voor bezoekers. Speciaal voor Radio M Utrecht opent het kasteel de torendeur en mag de winnaar een kijkje nemen in de toren. Daar is een 360 graden uitzicht over de prachtige tuin van het kasteel en de weide omtrek. Dit alles wordt afgesloten met een heerlijke lunch in het Koetshuis de Haar.

 

Van maandag 23 tot en met donderdag 26 juni is de unieke rondleiding te winnen in Aan Tafel!, te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur op Radio M Utrecht FM 93.1. Iedere dag stelt Brechje Manschot van Kasteel de Haar een multiple choice vraag. Alle luisteraars met een goed antwoord maken kans op de prijs. De winnaar mag een gast meenemen. Op donderdag 26 juni om iets voor twee uur wordt de winnaar bekendgemaakt. Vrijdag 27 juni vindt de rondleiding plaats op Kasteel de Haar. Tussen 12.00 en 13.00 uur is een verslag te horen in Aan Tafel!

 

Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

 

Website: www.rtvutrecht.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...