Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614309

Auteurs van dit blog

Tweede stemronde verkiezing Gouden RadioRing


de redactie

326 weergaven

Onlangs werd bekend welke drie finalisten kans maken op de Gouden RadioRing 2014 die op donderdag 13 november in Hilversum wordt uitgerekt. De volgende programma’s strijden voor de publieksprijs voor het beste radioprogramma: Echte Jannen (Powned – NPO Radio 1) met Jan Roos en Jan Heemskerk, Rick in de morgen (Radio Veronica) met Rick van Velthuysen en A State of Trance (Radio 538) met Armin van Buuren. Op deze top 3 van de Gouden RadioRing kan opnieuw gestemd worden in de tweede ronde. Deze tweede ronde loopt van woensdag 12 november 12:30 uur tot donderdag 13 november 20:30 uur.

 

Via telefoon of sms kan de luisteraar dan stemmen op Echte Jannen, Rick in de morgen of A State of Trance, die daarvoor opnieuw met elkaar de strijd aangaan. Diezelfde avond, 13 november, wordt de winnaar rond 21:00 uur bekend gemaakt tijdens het AVROTROS RadioGala van het Jaar in Hilversum.

 

Het RadioGala wordt 13 november live uitgezonden van 20.00 tot 22.00 uur via NPO Radio 2 en NPO 101TV. Voor de RadioSter Man en RadioSter Vrouw volgt geen tweede ronde. De winnaar van de beste radiovrouw en radioman hoort dit tijdens het RadioGala. Op deze avond worden ook de vakjuryprijzen voor radio, de Marconi Awards uitgereikt.

 

De redactie van de Gouden RadioRing maakt daarnaast bekend dat de samenstelling van de longlist volgend jaar wordt gemaakt door een jury van radiomakers. Dat kunnen juryleden van de Marconi Awards zijn of andere, goed ingevoerde radiomakers die het hele radiolandschap kennen. Deze club van professionals gaat zich dan buigen over de vele honderden titels en makers die voor een plekje op de stemlijst in aanmerking komen.

 

Kijk voor meer informatie www.avrotros.nl/radioring


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.