Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612387

Auteurs van dit blog

Acht winnaars FunX Music Awards 2014


de redactie

1139 weergaven

Tijdens een fantastische eerste editie van de FunX Music Awards ontvingen donderdagavond acht Nederlandse acts een FunX Music Award. Met live optredens van Jack Parow, Jayh, Jebroer, Ronnie Flex, Digitzz, Gio, Keizer, Nyanda en Kenny B hing er een goede sfeer in de Oude zaal van de Melkweg.

 

Mr. Probz pakte vanavond met zijn internationale hit ‘Waves’ de FunX Music Award voor Beste Track. Later die avond ontving hij ook de FMA in de categorie Beste Vocal. Ook rapper Keizer nam twee Awards mee naar huis: Beste MC en Beste Online Presence. Mr. Probz was blij met zijn award: ‘Er is heel veel liefde in de zaal. FunX is altijd eigenlijk ground zero geweest. Toen de rest van de wereld nog helemaal niets wist, draaiden ze m’n shit al en dat is noemenswaardig voor mij. Ik wil gewoon iedereen bedanken, I love you all’.

 

De FunX luisteraars stemden afgelopen weken op hun favoriete Nederlandse dj’s, zangers, MC’s en groepen en bepaalden zo wie van de 27 genomineerden vanavond een FunX Music Award in ontvangst mochten nemen.

 

De winnaars van de FunX Music Awards 2014 zijn:
Beste MC: Keizer
Beste Vocal: Mr. Probz
Beste Groep: Great Minds
Beste Club DJ: Yellow Claw
Beste Track: Mr. Probz – Waves
Beste Album: The Opposites – Slapeloze Nachten
Beste Video: Jayh – Mooie Dag
Beste Style: Ronnie Flex
Beste Online Presence: Keizer
Beste Nieuwkomer: Broederliefde

 

De FunX Music Awards
De FunX Music Awards zijn de publieksprijzen voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem, gekozen door de FunX luisteraar. FunX reikt de FMA’s uit in tien categorieën: Beste MC, Beste Vocal, Beste Groep, Beste Club DJ, Beste Track, Beste Album, Beste Video, Beste Style, Beste Online Presence en Beste Nieuwkomer. De FunX Music Award in de categorie Beste Online gaat naar de artiest die zich het beste profileert online: via websites, social media, aantal volgers, likes, enzovoort. Welke artiest is volgens de FunX luisteraars het beste bezig online? De FunX Music Awards in de categorie Beste Style gaat naar de artiest die zich het meest toonaangevend presenteert: skinny jeans, opvallende hairdo’s, gouden bling, tijgerprint of juist strak in pak; welke artiest is volgens de luisteraar het beste gestyled?

 

FunX
FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van hiphop, R&B, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden. FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

 

Website: www.funx.nl/awards


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.