Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4877
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603065

Auteurs van dit blog

Nederlands Theater Festival bij Opium op 4


de redactie

553 weergaven

Vandaag is er weer een live-uitzending van Opium op 4 vanuit VondelCS in Amsterdam. Tijdens deze uitzending wordt de officiële juryselectie bekendgemaakt van het Nederlands Theater Festival 2014. AVRO-Presentator Hans Smit ontvangt juryvoorzitter Boris van der Ham die de selectie zal toelichten. Daarnaast zijn er spectaculaire optredens van pianiste Mirsa Adami, Ensemble Lumaka en het Pavadita Tango String Quartet.

 

Boris van der Ham, voormalig Tweede Kamerlid voor D66, is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Toneeljury. Hij volgt daarmee Arthur Japin op, die de afgelopen twee jaar juryvoorzitter was. De Nederlandse Toneeljury selecteert gedurende het theaterseizoen de tien beste toneelvoorstellingen die dan nog een keer worden geprogrammeerd tijdens het Nederlands Theater Festival in september. Van der Ham licht in Opium op 4 de juryselectie toe.

 

Pianiste Mirsa Adami speelt aanstaande vrijdag onder andere werken van Chopin en Debussy van haar nieuwste CD. Ensemble Lumaka geeft een voorproefje van hun concert op het Jagthuisfestival komend weekend en het Pavadita Tango String Quartet speelt tango’s van hun nieuwste muziektheaterprogramma. Uiteraard vindt ook de feestelijke onthulling plaats van het werk dat kunstenaars Eva Gouda en Mattijs Verhallen deze week in de Opium op 4 Torenkamer hebben gemaakt.

 

Opium op 4 is een radiomagazine over kunst & cultuur met klassieke muziek. Iedere avond schuift er een hoofdgast aan bij de presentator en is er live muziek. Opium op 4 wordt afwisselend gepresenteerd door Mark Brouwers, Jan Mom, Hans Smit en Mieke van der Weij.

 

Website: radio4.nl/opiumop4


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.