Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4904
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614487

Auteurs van dit blog

Beatles Dag op Radio 5 Nostalgia


de redactie

553 weergaven

Radio 5 Nostalgia staat vrijdag 6 juni in het teken van The Beatles. Het is precies 50 jaar geleden dat de band uit Liverpool eenmalig ons land bezocht. De publieke nostalgische zender trakteert luisteraars op veel muziek en verhalen van The Beatles. Presentatoren blikken met luisteraars terug op het optreden in Blokker en de legendarische tocht door de Amsterdamse grachten. De hele dag draait het radiostation veel Beatles platen, die grotendeels op de dag zelf door luisteraars worden aangevraagd.

 

Op 6 juni om 06:00 uur begint de Beatles Dag op Radio 5 Nostalgia met veel Beatles muziek. In de Radio 5 Nostalgia studio schuiven diverse gasten aan, die verhalen en anekdotes vertellen over de beroemde band. Van 17:00 tot 18:00 uur horen luisteraars ter afsluiting The Beatles Top 20, met de beste platen ooit. Op www.radio5nostalgia.nl of het gratis telefoonnummer 0800 3000 555 kunnen luisteraars verzoekplaten van The Beatles aanvragen en verhalen achterlaten.

 

Radio 5 Nostalgia is het sfeervolle publieke radiostation met vooral evergreens uit de jaren 60 en 70 in combinatie met informatie en service. Radio 5 Nostalgia is voor alle luisteraars vanaf 55 jaar en voor iedereen die houdt van de goede muziek van weleer. Radio 5 Nostalgia is zeven dagen per week overal in Nederland te beluisteren via de kabel (bel gratis 0800-0900500 voor kabelfrequenties), Digital Radio+, de ether op 747 AM (747 kHZ op de middengolf), online via livestream op de website van Radio 5 en met de iPhone app van Radio 5. In Zuid-Limburg is Radio 5 ook te ontvangen op 1251 AM.

 

Website: www.radio5nostalgia.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.