Jump to content

The Netherlands

  • entries
    4,446
  • comments
    898
  • views
    207,844

Contributors to this blog

Knooppunt Kranenbarg in het teken van Alpe d’HuZes


de redactie

599 views

Op donderdag 5 juni beklimmen bijna 5000 deelnemers de Alpe d’Huez in Frankrijk tijdens de negende editie van de sportieve inzamelingsactie Alpe d’HuZes. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ halen de deelnemers geld op voor onderzoek naar kanker. Op één dag trotseren de klimmers de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer. Deelnemers zetten zich in ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn.

 

Op beide dagen staat het radio 2-programma Knooppunt Kranenbarg van 16:00 tot 18:00 uur in het teken van het evenement. Op de donderdag zal presentator Bert Kranenbarg gedurende de dag vanaf de berg verslag doen op Radio 2.

 

Op woensdag 4 juni zendt de NCRV op Nederland 1 portretten uit van deelnemers met hun motivatie om mee te klimmen. Op donderdag 5 juni doen Caroline Tensen (NCRV) en Herman van der Zandt (NOS) vanuit Frankrijk live-verslag van Alpe d’HuZes 2014 met gesprekken met deelnemers, diverse reportages én de bekendmaking van het eindbedrag.

 

Website: www.radio2.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...