Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4906
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    616984

Auteurs van dit blog

Clocks van Coldplay verkozen tot ultieme autoplaat


de redactie

473 weergaven

Het nummer ‘Clocks’ van Coldplay is door automobilisten uitgeroepen tot de ultieme autoplaat en dé Traffic Radio Carclassic van 2014! Coldplay kwam op Tweede Pinksterdag naar voren als de nieuwe nummer één in de Carclassics Top 100. De nummer één uit onze jaarlijkse hitlijst werd bekend gemaakt door Formule 1 coureur Giedo van der Garde.

 

De Traffic Radio Carclassics Top 100 brengt een uniek overzicht van de 100 favoriete platen die automobilisten graag in de auto willen horen. De hitlijst werd ook dit jaar geheel door de luisteraars van Traffic Radio samengesteld. De afgelopen weken hebben jullie met ruim 5.000 andere automobilisten gestemd op “de lekkerste platen” voor in de auto. Dit weekend konden tijdens ‘AutoWeek live’ exclusief de laatste stemmen uitbrengen.

 

Golden Earring maakt plaats voor Coldplay
Vorig jaar werd ‘Radar Love’ van Golden Earring nog uitgeroepen tot de ultieme autoplaat van het jaar. De Golden Earring maakt dit jaar plaats voor ‘Clocks’ van Coldplay, die de top 10 binnenstormt rechtstreeks naar de nummer 1 positie. ‘Somebody that I used to know’ van Gotye was dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de lijst en kwam uit het niets op nummer 4 terecht. AC/DC staat dit jaar met twee platen in de top 10 genoteerd. De complete Top 10 van de Traffic Radio Carclassics Top 100 van 2014 ziet er als volgt uit:

 

Top 10 Traffic Radio Carclassics Top 100:
1 Coldplay – Clocks
2 Golden Earring – Radar love
3 Sniff ‘n’ the Tears – Drivers seat
4 Eagles – Hotel California
5 Gotye – Somebody that I used to know
6 AC/DC – Thunderstruck
7 Queen – Bohemian Rhapsody
8 The Verve – Bitter sweat symphony
9 AC/DC – Highway to hell
10 Kings of Leon – Sex on fire

 

Tim Coronel en Giedo van der Garde
De jaarlijkse hitlijst van Traffic Radio werd dit jaar de gehele dag van 10.00 tot 19.00 uur live uitgezonden vanaf ‘AutoWeek live’. Onder meer autocoureur Tim Coronel presenteerde een stukje mee met Ron Lemmens en Werner Steenbergen en even voor 19.00 uur was de eer aan Formule 1 coureur Giedo van der Garde om de nieuwe nummer 1 aan te kondigen.

 

Het zonovergoten Pinksterweekend op ‘AutoWeek live’ werd op Traffic Radio afgesloten met een speciale Traffic Mix van de autocoureur en DJ Giedo van der Garde.

 

Traffic Radio
Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet (www.trafficradio.nl) en onderweg via de gratis app voor iPhone en Android of rechtstreeks via de Traffic Radio player.

Website: www.trafficradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.