Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4870
  • opmerkingen
    1024
  • weergaven
    563128

Auteurs van dit blog

DJ Jean naar Radio Veronica


de redactie

559 weergaven

DJ Jean gaat aan de slag bij Radio Veronica. De meest geboekte DJ van Nederland presenteert vanaf deze week elke zaterdagavond tussen 1.00 – 2.00 uur het programma DJ Jean @ Work bij Radio Veronica. Het programma staat volledig in het teken van de beste dance hits.

 

DJ Jean host alweer 11 jaar zijn eigen populaire zaterdagnacht dance show op de Nederlandse radio. De eerste vijf jaar bij RADIO 538 onder de noemer Madhouse en de laatste zes jaar als DJ Jean @ Work bij Slam!FM.

 

DJ Jean: ‘Het is voor mij een grote eer om bij een iconische zender als Radio Veronica, dat helemaal met haar tijd meegaat, aan de slag te kunnen. Een groot deel van mijn trouwe luisteraars, die vaak ’s nachts onderweg zijn om uit te gaan of daarvan terugkomen, kunnen nu optimaal genieten van mijn show dankzij het grotere FM-bereik van Radio Veronica. En nu komt daar natuurlijk nog een grote groep vaste Veronica luisteraars bij!’

 

Naast zijn overstap start DJ Jean eind juni óók twee eigen internationale platenlabels in samenwerking met een aantal grote namen uit de dancewereld. De labels genaamd Dizplay en Senza zullen zich op respectievelijk de momenteel internationaal immens populaire EDM sound én in het tweede geval op échte groovy/funky clubhouse richten.

 

DJ Jean is met zijn DJ Jean @ Work vanaf aankomende zaterdagnacht te beluisteren bij Radio Veronica van 01:00 tot 02:00 uur. De volledige zaterdagavond programmering van Radio Veronica is te vinden op de website.

 

Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

Website: www.radioveronica.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.