Spring naar bijdragen

Opwekking Top 100 op Groot Nieuws Radio


de redactie

532 weergaven

Na het succes in 2013 zendt Groot Nieuws Radio voorafgaande aan de rechtstreekse uitzending van de Pinksterconferentie opnieuw een Opwekking Top 100 uit. De lijst wordt op vrijdag 6 juni vanaf 07:00 uur uitgezonden. Op nummer 1 staat evenals vorig jaar Tienduizend redenen (733).

 

De lijst met meest gewaardeerde liederen uit de Opwekkingsbundel is samengesteld met behulp van de stemmen van luisteraars.

 

Groot Nieuws Radio doet vanaf vrijdagavond rechtstreeks verslag van Opwekking 2014. De samenkomsten in de grote tent worden integraal uitgezonden en aangevuld met interviews, optredens en sfeerreportages.

 

De uitzending van de Opwekking Top 100 is voor Groot Nieuws Radio de start van een marathonuitzending op locatie. Algemeen directeur Nico Schipper: “Het is prachtig om te doen, maar het is tegelijk een intensieve en spannende operatie die het uiterste vraagt van ons team”.

 

Voor de luisteraars is de Top 100 een opmaat naar een mooie conferentie: “Er luisteren jaar in jaar uit heel veel mensen naar het rechtstreekse verslag van Opwekking, dat op vrijdagavond begint. De luistercijfers schoten vorig jaar al vanaf 7:00 uur ’s morgens omhoog, omdat veel mensen thuis en onderweg naar de conferentie afstemden op de Top 100”.

 

Website: www.grootnieuwsradio.nl

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.