Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4904
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614399

Auteurs van dit blog

Radio Brasil op Radio 1


de redactie

444 weergaven

Vanaf dag 1 van het WK voetbal kleurt Radio 1 oranje met Radio Brasil. De reguliere avondprogramma’s en NOS Sport presenteren vanaf 18:00 uur een mix van voetbalverslaggeving en achtergronden bij het WK-nieuws. Boeiende gasten vertellen over de politiek-maatschappelijke ontwikkelingen in de landen die meespelen. Op de speeldagen van het Nederlands elftal op 13, 18 en 23 juni zijn er integrale wedstrijdverslagen, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Radio Brasil blijft in de lucht zolang het Nederlands elftal in de race is voor het wereldkampioenschap.

 

De Radio 1 programma’s blikken overdag uiteraard ook terug en vooruit op wedstrijden. Radio 1 verslaggevers polsen de sfeer bij het legioen en interviewen spelers en bondscoaches. Het radiostation draait tijdens het WK een mondiale muziekmix met o.a. hits uit de deelnemende landen. Luisteraars kunnen hun talent laten horen als voetbalverslaggever door een goal-commentaar in te spreken op de website radio1.nl Dagelijks wordt het meest pakkende commentaar uitgezonden in Radio Brasil.

 

Radio Brasil is een samenwerking tussen NOS Sport en de omroepen die op de avond uitzenden op Radio 1: EO, NTR, omroep MAX, VPRO en WNL.

 

NOS Met het Oog op Morgen is tijdens Radio Brasil van 23:00 tot 24:00 uur te horen, maar wijkt indien nodig uit naar andere NPO kanalen. Dit gebeurt op de avonden dat Oranje speelt en tijdens finales. Het programma is dan te volgen via digitale radio en online via de livestream op NPONieuws, Radio1.nl en NOS.nl.

 

Website: www.radio1.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.