Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,657
  • comments
    631
  • views
    96,523

Contributors to this blog

Marc de Hond terug op de radio

Sign in to follow this  
de redactie

195 views

Rolstoelbasketballer en presentator Marc de Hond gaat weer radio maken. Van maandag 28 juli tot en met vrijdag 1 augustus presenteert hij een week lang het dagelijkse sportprogramma op de nieuwe sportzender ALLsportsradio. De Hond is iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur te horen in het lunchprogramma ALLsportsradio LIVE! met updates, studiogasten, reportages, interviews en bijzondere verhalen achter de sport. Met deze week uiteraard ook aandacht voor rolstoelbasketbal.

 

Marc de Hond en ALLsportsradio
Marc de Hond was al eerder te horen op de nieuwe sportzender. Eerder dit jaar deed hij, exclusief voor ALLsportsradio, voor het eerst op de Nederlandse radio live verslag van de finale in de eredivisie van het rolstoelbasketbal.

 

Hiervoor ging hij, tijdens de opening van ALLsportsradio op 30 januari jl., met presentator Rick Winkelman de weddenschap aan om voor een uniek live verslag te gaan zorgen, als hij met z’n eigen team Apollo Amsterdam niet in de finale terecht zou komen. ”Ik heb altijd al bij Langs de Lijn willen werken en dit wordt dan nu mijn debuut langs de lijn”, aldus De Hond eerder dit jaar.

 

 

De Hond op de radio
Marc de Hond startte in 1999 als dj bij 3FM. Hij presenteerde hier samen met Merel Uffing elke zondag het programma BuZz. Daarnaast valt De Hond geregeld in als presentator op Radio 2 bij Plaza. Verder presenteert hij het Eindexamenjournaal op radio en tv, en sinds 2003 de jaarlijkse uitzending van de Oscars op Radio 1. In april 2006 is hij de eerste dj die de overstap maakt naar de nieuwe radiozender Caz!, daar is hij tot 28 juni 2007 elke maandag tot en met donderdagavond te horen met zijn programma ‘Wacht U voor de Hond’.

 

ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé nieuwe sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio. ALLsportsradio is te beluisteren via www.allsportsradio.nl, Nederland.FM, TuneIn of rechtstreeks via de ALLsportsradio player: www.allsportsradio.nl/player


Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.