Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,657
  • comments
    630
  • views
    96,515

Contributors to this blog

Opium op 4: Live vanaf de Parade in Utrecht

Sign in to follow this  
de redactie

156 views

Het AVRO-radioprogramma Opium op 4 zendt op vrijdag 25 juli live uit vanaf de Parade in Utrecht. Presentator Jan Mom ontvangt onder anderen Jules Deelder en oud-doelman Hans van Breukelen, die vrijdagavond optreden op het reizende theaterfestival. Opium op 4 is op 25 juli vanaf 22.40 uur te beluisteren op Radio 4 of live bij te wonen op de Parade in Utrecht.

 

AVRO-presentator Jan Mom spreekt uitgebreid met Jules Deelder over Deeldelirium, de muzikale voorstelling die hij opvoert met zijn band Deeldeliers. Oud-doelman Hans van Breukelen heeft tweemaal op de Parade geschitterd in de Sportmonologen en vertelt in Opium op 4 over deze opmerkelijke carrièreswitch.

 

Naast gesprekken met theatermakers is er veel live muziek. Ellen ten Damme, het Ragazze Kwartet en Nora Fischer zijn live te horen in de uitzending van Opium op 4. Ook zijn er theater- en sfeerreportages, die rechtstreeks op de Parade in Utrecht zijn gemaakt.

 

Kijk voor meer informatie op: radio4.nl/opiumop4


Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.