Spring naar bijdragen

L1 Radio komt met de Zomerse 500


de redactie

709 weergaven

Een hele werkweek lang draait L1 Radio de 500 meest zonnige platen. Je hoeft hiervoor niet te sms-en, niet online te stemmen en ook staan er geen bonnen in de krant. Je mag gewoon achterover leunen, zo hoort dat bij warm weer, en je mee laten voeren door onze zomerse lijst. Suggesties voor de lijst zijn overigens wel welkom en kunnen op de website van L1 worden ingediend.

 

De grote vraag is wel: wanneer gaat de L1 Zomerse 500 beginnen? Dat wordt besloten door 1 man; de weerman én zomers rayonhoofd van L1 Radio, Thijs Zeelen. Hij houdt iedere dag in het weerbericht van 12:35 uur een vinger aan de pols, want L1 Radio de lijst natuurlijk wel wegspelen in een week met zomers weer Op donderdag of vrijdag geeft Thijs aan of de Zomerse 500 de maandag erop van start kan.

 

Natuurlijk is er ook een fraaie zomerse prijs te winnen. In de week van de Zomerse 500 wordt uigezonden maakt de luisteraar kans op een geheel verzorgde barbecue voor 40 personen thuis Deze barbecue gaat plaatsvinden op zaterdag 23 augustus 2014 en L1 Radio komt live maken op dat feestje. De uitzending zal dan duren van 16:00 tot 19:00 uur.

 

Website: www.l1.nl/formulier/zomerse-500

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.