Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4919
  • opmerkingen
    1027
  • weergaven
    620479

Auteurs van dit blog

Nieuwe Raad van Toezicht bij de NPO


de redactie

415 weergaven

Vanaf 1 januari 2016 treedt er bij de NPO een compleet nieuwe Raad van Toezicht aan. De nieuwe voorzitter is Bruno Bruins, de andere leden zijn: Lizzy Doorewaard, Gala Veldhoen, Femke den Boer en Frank Vrancken Peeters.

 

Reden voor de vervanging is dat de zittende Raad van Toezicht de maximale wettelijke termijn heeft bereikt. Op 1 januari 2016 loopt de tweede periode af en de Raad van Toezicht kan niet voor een derde periode worden herbenoemd. De Raad van Toezicht houdt toezicht op de algemene gang van zaken, het (financiële) beleid en de besturing van de NPO.

 

NPO-bestuurders Henk Hagoort en Shula Rijxman heten de nieuwe leden van de Raad van Toezicht van harte welkom bij de NPO en zien uit naar een nauwe en slagvaardige samenwerking. ‘Vanwege de snel veranderende mediawereld en de daarbij horende keuzes waar we bij de publieke omroep nu voor staan, zullen we vanaf dag 1 heel intensief met de nieuwe Raad van Toezicht samenwerken. De diverse samenstelling en achtergrond van de nieuwe leden zal ons daar zeker bij helpen,’ zeggen Hagoort en Rijxman.

 

Beide bestuurders willen de leden van de huidige Raad van Toezicht; voorzitter Cees Smaling, Aalt Dijkhuizen, Nico van Eijk, Valerie Frissen en Arda van der Veer, bijzonder bedanken voor de zeer constructieve en positieve samenwerking.

 

Website: npo.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.