Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4919
  • opmerkingen
    1027
  • weergaven
    620521

Auteurs van dit blog

Flitsmeister en TOPradio gaan luisteraars helpen tijdens autorit


de redactie

317 weergaven

De Belgische radiozender TOPradio en Flitsmeister gaan per 1 december de samenwerking met elkaar aan. Flitsmeister zal voor TOPradio als bron fungeren voor de verkeersinformatie.

 

Het gaat hierbij om zowel file- als flitsinformatie. Met ruim 850.000 app gebruikers per maand beschikt Flitsmeister over de beste verkeersinformatie van Nederland en België. Na veel media samenwerkingen in Nederland is TOPradio het eerste Belgische radiostation dat de samenwerking met Flitsmeister aan gaat.

 

Jorn de Vries van Flitsmeister: “TOPradio is het eerste radiostation in België dat de samenwerking met ons aan gaat. Dit is voor ons een mooie bevestiging dat we ook in België op de goede weg zijn. Daarnaast zal de samenwerking een positieve bijdrage hebben aan de naamsbekendheid. Dit zal dan weer voor groei zorgen en uiteindelijk dus betere data. Kortom, een win-win voor TOPradio, Flitsmeister, maar ook zeker voor de automobilist.”

 

Bram Vanhee van TOPradio: “TOPradio zendt in de nabije toekomst in heel Vlaanderen uit via digitale radio (DAB+). Dankzij de samenwerking met Flitsmeister zal onze gebruikelijke verkeersinformatie on air accurater zijn dan ooit tevoren. Daarbij hopen we dat onze luisteraars, als een community, de verkeersapp zelf zullen ontdekken en een positieve bijdrage kunnen leveren aan de data van Flitsmeister.”

 

Website: topradio.be, flitsmeister.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.