Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618069

Auteurs van dit blog

Evelien de Bruijn vanaf 4 januari nieuw op NPO Radio 2


de redactie

481 weergaven

Evelien de Bruijn wordt een van de nieuwe dj’s van NPO Radio 2. Zij gaat voor WNL aan de slag in een dagelijkse nachtshow van 00:00 tot 02:00 uur.

 

Het nieuwe programma ‘t Wordt Nu Laat is een energiek, positief en verrassend programma dat van maandag tot en met donderdag te horen zal zijn op de muziekzender.

 

Evelien de Bruijn presenteerde eerder al op NPO 3FM. Veel mensen kennen haar als een van de gezichten van Hart van Nederland, waar zij te zien zal blijven.

 

Het nieuwe nachtprogramma zal Evelien afwisselend presenteren met Marisa Heutink, die voor WNL eerder wekelijks te horen was op de zondagmiddag op NPO Radio 2.

 

Evelien en Marisa ontvangen iedere nacht een bijzondere gast die zijn of haar muziek meeneemt. Deze muziek is aanleiding voor gesprekken die passen bij de vroege nacht. Luisteraars worden uitgenodigd zich te mengen in het gesprek.

 

Evelien de Bruijn zegt veel zin te hebben in de nieuwe uitdaging: “Radio is voor mij een grote liefde. Ik ben er heel trots op dat ik op NPO Radio 2 de muzikale dag mag afsluiten met de luisteraars. Met WNL gaan we een heel leuke show maken.”

 

Jurre Bosman, zendermanager van NPO Radio 2: “Evelien is een aanwinst voor de zender. Marisa en zij gaan onze late luisteraars verrassen met een bijzonder en sfeervol programma. Ik kijk echt uit naar ‘t Wordt Nu Laat.”

 

WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes is blij met het nieuwe programma. “Veel mensen eindigen hun dag met NPO Radio 2, maar een deel van Nederland werkt natuurlijk gewoon door… We houden hen graag gezelschap. Het is eervol dat we vier dagen in de week zo’n mooie rol op deze zender mogen vervullen.”

 

‘t Wordt Nu Laat is vanaf maandag 4 januari bij WNL te horen op NPO Radio 2.

 

Website: nporadio2.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.