Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1124
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    190576

Auteurs van dit blog

JOE fm organiseert voor de eerste keer ‘De JOE Kerstparade’ op 23 december in Antwerpen


de redactie

383 weergaven

JOE luisteraars maken kans om met gospelkoor op JOE paradewagen te zingen
JOE fm trekt met kerst alle registers open en komt voor het eerst met een grote JOE Kerstparade naar Antwerpen. Op woensdag 23 december 2015 brengt JOE kerst tot in de Antwerpse binnenstad met een magisch spektakel boordevol muziek en praalwagens vol elfjes, sneeuwmannen, rendieren en livemuziek. Vanaf 17.00 kan iedereen gratis komen genieten van een spetterende stoet die door de straten trekt. JOE luisteraars maken daarnaast kans om mee te zingen met het gospelkoor dat op de JOE paradewagen zal staan. Iedereen kan vanaf 7 december auditie doen en Helmut Lotti zal als juryvoorzitter kiezen wie de gelukkige winnaars zijn.

 

Iedereen is welkom op de JOE Kerstparade op 23 december in Antwerpen
De kerstparade wordt een feestelijke, muzikale en magische optocht. JOE dj Tess Goossens: “I loooooooooooooooooooooove Christmas! 23 december wordt echt een topdag! Eerst nog de laatste cadeautjes voor kerst kopen en dan ‘s avonds genieten van de feeërieke JOE Kerstparade met lichtjes, muziek en alles waar kerst om draait.” De JOE Kerstparade vertrekt op woensdag 23 december 2015 om 17:00 vanop het Theaterplein in Antwerpen en iedereen kan de optocht gratis bijwonen. Op woensdag 23 december zal JOE ook live uitzenden vanop de Meir in Antwerpen tussen 10:00 en 19:00.

 

Helmut Lotti is juryvoorzitter voor gospelkoor op JOE-praalwagen
Wie graag mee wil zingen met het JOE gospelkoor kan daarvoor vanaf 7 december auditie doen. Luisteraars kunnen ‘All I Want For Christmas is JOE’, ‘Oh Happy Days’ of ‘Santa Claus is Coming To Town’ inzingen en het aan JOE bezorgen via de gratis JOE app of op Youtube. Luisteraars die daar geselecteerd worden, mogen hun zangtalent live in de studio komen demonstreren in de week van 14 december. Op vrijdag 18 december beslist Helmut Lotti samen met Gospelkoor Filadelfia wie mee op de praalwagen mag om te zingen voor meer dan 100.000 mensen. Gospelkoor Filadelfia is een koor uit Vilvoorde en was al verschillende keren te gast bij JOE.

 

Op maandag 7 december 2015 begint JOE af te tellen naar de Kerstparade en staan alle JOE programma’s in teken van de kerstperiode. Elke dag van 09:00 ’s morgens tot 22:00 ’s avonds worden de JOE luisteraars verwend met extra veel kerstliedjes en winterhits. Bij Kerstmis horen natuurlijk ook cadeautjes: JOE geeft heel wat leuke kerstcadeaus weg aan luisteraars die hun JOE WISHLIST doorgeven op JOE.be.

 

De JOE Kerstparade: woensdag 23 december 2015 vanaf 17:00 uur in centrum van Antwerpen

 

Website: joe.be


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.