Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617697

Auteurs van dit blog

Line up slotavond 3FM Serious Request bekend


de redactie

298 weergaven

Dotan, Typhoon, Ronnie Flex & Lil’ Kleine, Lucas Hamming, Rondé en Nielson zijn de artiesten die op donderdag 24 december spelen tijdens de slotavond van 3FM Serious Request 2015. Vanaf 16:00 uur staan zij op het podium van het Burgemeester Van Grunsvenplein in Heerlen.

 

Daar worden ook de DJ’s Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering ontvangen nadat zij rond 21:00 uur het Glazen Huis op het Pancratiusplein hebben verlaten. De deur wordt opengedaan door diegene die op de 3FM Serious Request-veiling het hoogst heeft geboden voor deze bijzondere handeling. Met het bekendmaken op het podium van het eindbedrag wordt 3FM Serious Request 2015 afgesloten.

 

De slotavond van 3FM Serious Request wordt live uitgezonden op NPO 3FM, npo3fm.nl en NPO 101 en vanaf 19:30 uur op NPO 3. Vanaf 23:30 zendt NPO 3 een samenvatting uit van de 3FM Serious Request slotavond.

 

Toekomst voor jongeren in conflictgebieden
Met 3FM Serious Request 2015 zet de publieke radiozender zich in voor de generatie van de toekomst: jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Met de opbrengst van de actie biedt het Rode Kruis hen een kans op een betere toekomst, onder meer door middel van scholing, beroepstraining, psychische hulp en een basis waarmee in levensonderhoud kan worden voorzien. Jongeren in conflictgebieden als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en Democratische Republiek Congo zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem. Keep them going.

 

De 3FM jocks maken tot en met vrijdag 24 december non stop live radio en TV en eten daarbij niets. De dj’s in huis, de 24-uurs challenges, de gebeurtenissen op het plein en alle acties in het land zijn continu online te volgen via npo3fm.nl, alle social kanalen van NPO 3FM en 3fm.nl/kominactie.

 

3FM Serious Request
Met 3FM Serious Request zet NPO 3FM zich ieder jaar in samenwerking met het Rode Kruis in voor een stille ramp. In 2004 haalde 3FM Serious Request € 915.955 op voor de vluchtelingen in Darfur. Sindsdien zet NPO 3FM elk jaar een stille ramp succesvol op de kaart. In de afgelopen 11 jaar heeft de actie in totaal meer dan 78 miljoen euro opgebracht. Vanaf 2006 sloten internationale radiostations uit onder meer België, Zweden, Zwitserland, Kenia en Korea zich bij de actie aan.

 

Voor meer informatie over 3FM Serious Request 2015 én voorgaande edities van 3FM Serious Request: npo3fm.nl en rodekruis.nl.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.