Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1118
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    184891

Auteurs van dit blog

Julie Van den Steen vanaf morgen in “De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow”


de redactie

784 weergaven

Vanaf maandag 25 augustus heeft Peter Van de Veire een nieuwe “ochtendprinses” aan zijn zijde. De 22-jarige Julie Van den Steen uit Gent werd dit voorjaar op MNM ontdekt tijdens het Rock ’n Roll Radio Highschool-project en maakt morgen haar debuut in “De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow”. Julie stelt zich vanavond voor in “Hotel M” op Eén.

 

Dit voorjaar sloegen radiozender MNM en vijf Vlaamse hogescholen de handen in elkaar voor het project Rock ’n Roll Radio Highschool. Vijf weken lang beleefden radiostudenten van vijf verschillende hogescholen hun radiodoop op MNM en werden daarbij professioneel begeleid door de MNM-dj’s.

 

Eén van die studenten was Julie Van den Steen, die vanaf maandag 25 augustus samen met Peter Van de Veire de ochtendshow op MNM presenteert. “Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe ochtendprinses”, aldus Van de Veire.

 

Julie Van den Steen: “Het is allemaal nog niet goed doorgedrongen. Ik ben zo gelukkig met deze kans en heb ontzettend veel zin in dit avontuur. Radio is mijn passie: al van kinds af aan liep ik thuis rond met een speelgoedradiootje om mijn familie te entertainen.”

 

Morgen start ook meteen het najaar op MNM. Peter en Julie nemen een vliegende start en zenden hun eerste ochtendshow van het nieuwe seizoen daarom toepasselijk uit vanop de luchthaven in Zaventem. Daar stelt het ochtendduo meteen ook het opgefriste najaarsschema en vernieuwde crew van de jongerenzender voor.

 

Over Julie
Julie Van den Steen (22) komt uit Gent waar ze dit jaar haar diploma journalistiek (afstudeerrichting radio) behaalde aan de Arteveldehogeschool. Tijdens haar studententijd was ze vrijwilliger bij de Gentse studentenradio Urgent.fm. Daar ontdekte ze naar eigen zeggen haar liefde voor ochtendradio. In februari dit jaar deed Julie mee aan Rock ’n Roll Radio Highschool.

 

Nasrien Cnops, die twee seizoenen lang de vaste sidekick was in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, gaat vanaf dit najaar achter de schermen bij MNM aan de slag.

 

Website: mnm.be


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.