Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612653

Auteurs van dit blog

Debby en haar Mannen On Tour


de redactie

460 weergaven

Het populaire programma Debby en haar Mannen, dat iedere werkdag van 10:00 tot 13:00 uur te horen is op Radio West en te zien is op TV West, gaat op Zomertoer door de regio. Van maandag 11 augustus tot en met vrijdag 29 augustus komen de uitzendingen van Debby en haar Mannen vanaf verschillende locaties in de regio. Dé kans voor kijkers en luisteraars om Debby en haar Mannen live mee te maken, dicht bij huis.

 

In iedere uitzending staat natuurlijk de locatie van de dag centraal en worden diverse gasten ontvangen die iets met die specifieke locatie te maken hebben. Ook wordt er iedere dag een ‘Buitentip’ en een ‘Uittip’ gegeven voor die dag. Het aanwezige publiek maakt kans op mooie prijzen. Op maandag 11 augustus strijkt het programma neer in Lisse op Landgoed De Olmenhorst, dinsdag 12 augustus in Honselersdijk (gemeente Westland) op het terras van Wollebrand, woensdag 13 augustus in Wassenaar in vakantie- en attractiepark Duinrell, donderdag 14 augustus in Zoeterwoude bij Boerderij ’t Geertje en vrijdag 15 augustus in het Archeon in Alphen aan den Rijn.

 

De mannen van Debby
Debby en haar Mannen is één van de populairste programma’s op Radio West en wordt iedere dag gepresenteerd door Debby Roukens en één van haar mannen. Deze groep van bekende mannen bestaat onder meer uit Sjaak Bral, Stephan Evenblij, Pierre Wind, Fred Zuiderwijk, Frits Huffnagel, Curt Fortin, Manuel Venderbos, Ed Struijlaart, Gregor Bak en meer.

 

Tips?
De redactie heeft nog enkele plekken in het tourschema vrijgehouden, om luisteraars de kans te bieden om Debby en haar Mannen uit te nodigen. Heb je zelf een mooie locatie waar je Debby en haar Mannen wilt ontvangen? Laat het de redactie van het programma weten via debbyenhaarmannen@omroepwest.nl.

 

Website: www.omroepwest.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.