Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4877
  • opmerkingen
    1025
  • weergaven
    602997

Auteurs van dit blog

FunX start met nieuw platform voor Nederlands talent


de redactie

418 weergaven

FunX, de publieke zender voor jongeren in grote steden, beloont veelbelovende artiesten van eigen bodem met het predicaat FunX Talent. De jongerenzender geeft nieuwe artiesten een duwtje in de goede richting, onder andere door middel van airplay en optredens op evenementen waar FunX verslag van doet. De FunX Talents dingen ook mee naar een nominatie voor de FunX Talent Award, jaarlijks uitgereikt tijdens de FunX Music Awards.

 

FunX Talent is het begin van een reeks nieuwe talenten met het typische FunX-geluid. De jongerenzender is constant op zoek naar veelbelovend muzikaal talent in de hiphop, R&B, dance en reggae. Jaarlijks kiest FunX een aantal artiesten die de extra support verdienen. FunX Talent-coördinator Reinout van Gendt: “Bij FunX heeft nieuw talent altijd voorrang. We supporten al meer dan tien jaar beginnende artiesten. Succesvolle voorbeelden zijn Jayh, Mr. Probz en The Opposites. Broederliefde staat voor een nieuwe generatie artiesten die we met FunX Talent gaan ondersteunen. Met een nieuw platencontract op zak en een nieuwe EP op komst, verdient Broederliefde juist nu dit extra duwtje in de rug.”

 

Broederliefde
Broederliefde is het allereerste FunX Talent. Luisteraars hoorden zojuist hoe de mannen in het programma Fresh ’n Up blij werden verrast. De Rotterdamse rapformatie was in 2012 voor het eerst te horen op FunX met de track ‘Maluku’. Onder de FunX luisteraar is Broederliefde inmiddels al erg populair. Zo won de groep in mei van dit jaar nog de FunX Music Award voor ‘Beste Nieuwkomer’.

 

Website: www.funx.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.