Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4906
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617025

Auteurs van dit blog

Fifties Vrijdag op Radio M Utrecht


de redactie

479 weergaven

Bij Radio M Utrecht staan op vrijdag 8 augustus de jaren vijftig centraal. De regionale zender organiseert de Fifties Vrijdag! De hele dag is er muziek uit deze tijd te horen. In het lunchprogramma Aan Tafel! is historicus Ad van Liempt te gast. Met de spelletjes zijn er leuke jaren vijftig prijzen te winnen. Fifties Vrijdag is vrijdag 8 augustus vanaf 06:00 uur te horen op Radio M Utrecht FM 93.1
Eerder organiseerde de radiozender van Midden-Nederland al de week van de Sixties en Seventies. Met de Fifties Vrijdag gaat de zender terug naar de goede oude tijd van de jaren vijftig. Eindredacteur Radio M Utrecht Pieter Vorage: “De Fifties Vrijdag van Radio M Utrecht wordt een fantastische dag met de beste muziek uit de jaren vijftig! We nemen u graag mee terug in de tijd met het typische jaren vijftig geluid van Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Conny Francis, Peggy Lee en vele anderen. Een dag om niet te missen met muziek die je tegenwoordig nergens anders meer hoort.”

 

In de uitzending van Aan Tafel! duikt Ad van Liempt vanaf 12:00 uur in de geschiedenis van de jaren vijftig. Hij vertelt onder andere over de Watersnoodramp in 1953 en de boycot van de Olympische Spelen in Melbourne. En wat was ook alweer het eerste grote sportevenement in Utrecht na de Tweede Wereldoorlog? Verder is er live Rockabilly muziek van De Toothpicks. Verslaggever Kees Hoogendijk test auto’s uit de jaren vijftig!

 

Website: www.rtvutrecht.nl/radiomutrecht/


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.