Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4906
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617026

Auteurs van dit blog

Joep & Eva starten nieuwe avondshow op Q-music


de redactie

459 weergaven

Joep Roelofsen en Eva Koreman starten vanavond een nieuw programma op Q-music. Van maandag t/m donderdag zullen zij van 21:00 tot 24:00 uur te horen zijn. Beide dj’s startten vier jaren geleden met een eigen nachtprogramma op Q-music en voelen juist door hun tegenstrijdige karaktereigenschappen een grote klik bij het radio maken. Inmiddels zijn beide dj’s uitgegroeid tot vaste krachten bij de nationale radiozender. Ondanks het feit dat zij op verschillende tijden radioprogramma’s hebben gepresenteerd, zijn ze elkaar niet uit het oog verloren.

 

“Het was stiekem altijd wel een wens van ons beiden om nog een keer in aanmerking te komen om samen een programma te maken”, vertelt Joep. “Toen Niek van der Bruggen de middagshow op Q-music mocht gaan maken ben ik dan ook direct samen met Eva naar onze programmadirecteur gelopen met één simpel verzoek: Wij willen die avondshow!”.

 

Het nieuwe avondprogramma zal gaan zorgen voor verrassende momenten; “want het enige dat wij gemeen hebben is dat we op de radio nooit anders zijn dan thuis of op de redactie. Die combinatie zal dus zeker zorgen voor grappige, maar ook vooral veel ongemakkelijke situaties.”

 

Het is misschien wat overdreven om een eerste show al met champagne te beginnen. Maar laat het nou net op 4 augustus vallen, de dag dat in 1693 de champagne werd uitgevonden…”Eva: Joepie!”

 

Website: q-music.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.