Jump to content

Start stemmen op FunX DiXte 1000

Sign in to follow this  
de redactie

159 views

Nog even en dan knallen de duizend meest populaire FunX tracks een week lang door je speakers met de tweede editie van de FunX DiXte 1000: een unieke muziekmix van R&B, hiphop, reggae, latin en dance. Welke typische FunX track staat dit jaar op nummer 1 in de DiXte 1000? Rapper Keizer gaf vanochtend in de studio van FunX als eerste zijn stem voor de FunX DiXte 1000. Vanaf vandaag stemmen ook de FunX dj’s en luisteraars op de tracks die zij het liefste op hun zender horen.

 

Stemmen op je favoriete tracks voor de FunX DiXte 1000 kan van 27 oktober tot en met 13 november via FunX.nl/DiXte1000. Op 17 november barst de FunX DiXte 1000 los en tellen de dj’s af naar de absolute nummer 1. Op 22 november sluit de zender samen met vele luisteraars de FunX DiXte 1000 af tijdens de DiXte Afterparty in Hotel Arena te Amsterdam, met optredens van o.a. Keizer en Gio.

 

Voor meer informatie: www.funx.nl/dixte1000

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.