Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4906
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    616957

Auteurs van dit blog

Verstuur een kaartje met Groot Nieuws Radio


de redactie

691 weergaven

Op de ‘Dag van de postzegel’ lanceert Groot Nieuws Radio een nieuwe manier om luisteraars met elkaar mee te laten leven. Met ingang van 17 oktober kun je niet alleen een lied aanvragen in de programma’s Blessings en Wens, maar via Groot Nieuws Kaarten per post ook een bijpassende kaart laten versturen. Na de aanvraag van een verzoekplaatje word je automatisch doorgestuurd naar de website van Groot Nieuws Kaarten.

 

Het idee ontstond dankzij het verzoekplatenprogramma Blessings. Presentator Tim Hendriks: “Het is zó waardevol om je meeleven door het aanvragen van een lied te onderstrepen met het versturen van een persoonlijke boodschap op een kaartje!” Remco de Vries, eigenaar van een reclamebureau, maakte een website waarmee het idee een uitwerking kreeg. Zo ontstond er een bijzondere samenwerking met Groot Nieuws Radio.

 

“Dit prachtige initiatief versterkt de betekenis van onze verzoekplatenprogramma’s”, aldus Nico Schipper, directeur van Groot Nieuws Radio. “Luisteraars kunnen op de website een kaart vinden voor elke situatie: feestelijke en verdrietige omstandigheden. Ze kunnen er een persoonlijke boodschap op kwijt, net als bij het lied dat zij aanvragen”.

 

Het aanvragen van een lied is overigens geen voorwaarde voor het verzenden van een kaart. Ook zonder een verzoekplaatje aan te vragen kun je via grootnieuwskaarten.nl zoveel kaarten bestellen en versturen als je wil.

 

Website: www.grootnieuwsradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.