Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612567

Auteurs van dit blog

Nieuw programma ALLsportsradio: Sport Knowhow XL


de redactie

421 weergaven

De sportzender ALLsportsradio breidt met ingang van vrijdag 10 oktober haar programmering uit met het nieuwe zakelijke sportprogramma ‘Sport Knowhow XL’. Het nieuwe programma is een verlengstuk van het gelijknamige informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt en wordt gemaakt in samenwerking met Stichting Sport & Zaken. Het wordt gepresenteerd door Thomas van Zijl (o.a. BNR Nieuwsradio en NPO Radio 6) en is wekelijks op vrijdagmiddag te beluisteren van 15:00 tot 16:00 uur.

 

In iedere uitzending staat onder meer een prominente gast uit de wereld van Sport & Zaken centraal – a.s. vrijdag sponsordeskundige Marcel Beerthuizen – en zal voormalig Nederlands tophockeyer Jacques Brinkman te horen zijn in de rubriek ’60 seconden briesen’. Daarnaast nog veel meer items.

 

Sport Knowhow XL is een initiatief van Peter Hopstaken en groeide sinds de lancering in 2007 al snel uit tot het grootste informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt in Nederland.

 

“Voor Sport Knowhow XL is het een logische (en leuk spannende!) stap om niet alleen via haar wekelijkse nieuwsbrieven en live events maar nu ook op de radio haar doelgroep te bedienen met zowel spraakmakende interviews, nieuwsberichten als achtergrondverhalen uit de wereld op en rond het sportveld. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met ALLsportsradio, een station dat zich sinds de lancering begin dit jaar op een verrassend verfrissende wijze is gaan presenteren”, zegt Peter Hopstaken.

 

ALLsportsradio en Sport Knowhow XL maken het nieuwe radioprogramma in nauwe samenwerking met Stichting Sport & Zaken. Sport & Zaken is de matchmaker tussen sport en bedrijfsleven en brengt samenwerkingen tot stand tussen sportorganisaties en bedrijven met hart voor sport.

 

“Vanuit Sport & Zaken willen we graag meer bekendheid geven aan de mogelijkheden die er zijn in samenwerkingen tussen sport en bedrijfsleven. Via onze programma’s brengen we veel tot stand en we vinden het belangrijk hier over te communiceren, zowel richting sport als richting bedrijven. We gaan naast onze persoonlijke contacten, site, meetings, Twitter, et cetera nu ook radio inzetten. Heel leuk om dat te doen in samenwerking met ALLsportsradio en Sport Knowhow XL. Er is veel mogelijk, het is snel en actueel. We hebben er echt zin in!”, aldus Roel Roelfzema Sport & Zaken.

 

Website: www.allsportsradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.