Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4877
  • opmerkingen
    1025
  • weergaven
    602976

Auteurs van dit blog

Talentenpodium voor christelijke muzikanten bij Groot Nieuws Radio


de redactie

386 weergaven

Vrijdag 3 oktober 2014 werd in het programma Backstage de aftrap gegeven voor het Talentenpodium. Vanaf heden geeft het radiostation elke vrijdag een nieuw talent ‘podium’ om zichzelf te presenteren. Op de Groot Nieuws Radio-website kunnen luisteraars elke maand stemmen op het talent van hun keuze. De nieuwkomers krijgen een coach die met hen meedenkt. Met dit nieuwe initiatief wil Groot Nieuws Radio het vele christelijke talent dat Nederland rijk is, een podium bieden.

 

“Er is in Nederland veel muzikaal talent. Ook in christelijk Nederland”, aldus Hans van Vuuren, muzieksamensteller bij Groot Nieuws Radio. “Veel van de artiesten van wie wij de muziek draaien, zijn begonnen in hun eigen gemeente; in de kerkband. Dit zijn mooie plekken voor mensen om met muziek bezig te zijn. Wij willen talenten stimuleren om zich verder te ontwikkelen.”

 

Met het Talentenpodium wil Groot Nieuws Radio talenten dus niet alleen een podium bieden maar ook verder helpen. De coaches Marcel Zimmer, Elisa Krijgsman, Henk Pool en Talitha Nawijn geven muzikaal en inhoudelijk verbeterpunten mee. Andersom kunnen de muzikanten bij hen terecht met hun vragen.

 

Het Talentenpodium krijgt zowel een plek in het programma Backstage als op de website van het radiostation. Hier wordt elke maand een nieuwe serie talenten gepresenteerd. Stemmende luisteraars verkiezen het Talent van de maand.

 

Voor de lancering van het talentenpodium kwamen Rogier Pelgrim en Bellita Carrol naar de studio. Rogier Pelgrim won in 2012 de Grote Prijs van Nederland en was kandidaat in het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter. Hij vertelde in Backstage over het belang van een talentenpodium. Bellita Carrol is één van de talenten van de maand oktober.

 

Website: www.grootnieuwsradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.