Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

blogs_blog_3

  • entries
    4719
  • comments
    973
  • views
    311991

Contributors to this blog

Duckstad FM: bijzondere samenwerking MyRadio en Donald Duck


de redactie

588 views

MyRadio en Donald Duck Weekblad lanceren vandaag Duckstad FM. Dit nieuwe radiostation staat in het teken van Donald Duck en wordt gelanceerd rondom de speciale muzikale editie ‘Sterren in Duckstad’, met in de hoofdrol DJ Ferry Corsten, alias Curry Worsten. Duckstad FM is een maand lang te beluisteren via Myradio.nl en DonaldDuck.nl.

 

Op Duckstad FM hoor je een interview tussen Ferry Corsten en Donald Duck, nieuwtjes uit de Duckstad krant en zelfs de commercials zijn aangepast in Duckstad stijl. Op het station komen onder andere Curry Worsten, Lady Koekoek, Marco Tornado, Katy Herrie en Stroommee voorbij. Naast het radiostation is vanaf a.s. vrijdag de muzikale editie van Donald Duck te verkrijgen, die verschijnt in een reeks van in totaal twaalf unieke edities bij het thema ‘Geef je dromen de ruimte’. Deze editie staat helemaal in het teken van DJ Ferry Corsten.

 

Ferry Corsten vindt zijn Donald Duck personage Curry Worsten geweldig. ‘Toen de vraag binnen kwam of ik mee wilde werken hoefde ik geen moment te twijfelen, dit is toch de ultieme droom! Vroeger was ik al een groot fan van Donald Duck. Nu kan ik aan mijn kinderen deze editie laten zien waar papa instaat, dat is echt geweldig! Zo blijkt maar dat ik met hard werk en veel doorzettingsvermogen het naast internationale optredens nu zelfs tot in Duckstad heb kunnen schoppen! En dat voorbeeld geef ik zo ook aan mijn kinderen door’.

 

Website: MyRadio.nl, DonaldDuck.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.