Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614112

Auteurs van dit blog

Duckstad FM: bijzondere samenwerking MyRadio en Donald Duck


de redactie

668 weergaven

MyRadio en Donald Duck Weekblad lanceren vandaag Duckstad FM. Dit nieuwe radiostation staat in het teken van Donald Duck en wordt gelanceerd rondom de speciale muzikale editie ‘Sterren in Duckstad’, met in de hoofdrol DJ Ferry Corsten, alias Curry Worsten. Duckstad FM is een maand lang te beluisteren via Myradio.nl en DonaldDuck.nl.

 

Op Duckstad FM hoor je een interview tussen Ferry Corsten en Donald Duck, nieuwtjes uit de Duckstad krant en zelfs de commercials zijn aangepast in Duckstad stijl. Op het station komen onder andere Curry Worsten, Lady Koekoek, Marco Tornado, Katy Herrie en Stroommee voorbij. Naast het radiostation is vanaf a.s. vrijdag de muzikale editie van Donald Duck te verkrijgen, die verschijnt in een reeks van in totaal twaalf unieke edities bij het thema ‘Geef je dromen de ruimte’. Deze editie staat helemaal in het teken van DJ Ferry Corsten.

 

Ferry Corsten vindt zijn Donald Duck personage Curry Worsten geweldig. ‘Toen de vraag binnen kwam of ik mee wilde werken hoefde ik geen moment te twijfelen, dit is toch de ultieme droom! Vroeger was ik al een groot fan van Donald Duck. Nu kan ik aan mijn kinderen deze editie laten zien waar papa instaat, dat is echt geweldig! Zo blijkt maar dat ik met hard werk en veel doorzettingsvermogen het naast internationale optredens nu zelfs tot in Duckstad heb kunnen schoppen! En dat voorbeeld geef ik zo ook aan mijn kinderen door’.

 

Website: MyRadio.nl, DonaldDuck.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.