Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

blogs_blog_3

  • entries
    4719
  • comments
    973
  • views
    311991

Contributors to this blog

Vredesloop Den Haag te volgen bij Omroep West


de redactie

421 views

Op zaterdag 20 september klinkt voor de tweede keer het startschot van de Vredesloop  Den Haag. De hardlopers komen in beweging voor vrede. Omroep West is daar natuurlijk bij. Bart Nolles doet tussen 12:00 uur en 18:00 uur rechtstreeks verslag op Radio West. Hij volgt de lopers en heeft interviews met supporters langs de route.

 

De dag daarna, zondag 21 september, is vanaf 17:00 uur op TV West een sfeervolle terugblik op het evenement te zien. Hierin is het moment te zien dat de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen de eerste lopers laat vertrekken bij het Vredespaleis. Ook worden lopers gevolgd bij hun voorbereiding en tijdens hun race en zien we welke vredesgedachten achter hun deelname zit. Daarnaast worden ook bekende Nederlanders die meelopen gevolgd.

 

Vredesloop Den Haag tijdens het JustPeace weekend
Tijdens het nieuwe, jaarlijkse Just Peace weekend viert Den Haag, de internationale stad van vrede en recht, de wereldwijde VN Dag van de Vrede. Vorig jaar werd voor het eerst de Vredesloop Den Haag georganiseerd. Duizenden lopers schreven zich in voor een route langs diverse monumenten en gebouwen die iets met vrede te maken hebben. In navolging op het succes in 2013, zal ook in 2014 het startschot klinken voor duizenden lopers die op verschillende afstanden starten.

 

Website: omroepwest.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.