Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

blogs_blog_3

  • entries
    4719
  • comments
    973
  • views
    311975

Contributors to this blog

De Wilmink en Bannink Top 10 op Enschede FM


de redactie

511 views

Frekie, Ben Ali Libi en De Oude School, het zijn zomaar drie titels van liedjes die door Willem Wilmink en Harry Bannink samen zijn gemaakt. De twee vrienden schreven samen zo’n 500 liedjes, niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen, zoals voor De Stratemakeropzeeshow, Het Klokhuis en Sesamstraat. Vanwege het tweede Willem Wilminkfestival wordt een online verkiezing gehouden van de mooiste liedjes die Willem Wilmink en Harry Bannink samen hebben gemaakt. Op www.willemwilmink.nu kan worden gestemd voor deze Wilmink en Bannink Top 10. De hitlijst is een samenwerking tussen TV Enschede FM, Enschede Promotie en de organisatie van het festival.

 

Tijdens het tweede Willem Wilminkfestival in Enschede staat de samenwerking tussen Wilmink en Bannink centraal. Het festival wordt gehouden op 19, 20 en 21 september in het Wilminktheater in Enschede. De uitslag van de Wilmink en Bannink Top 10 wordt tijdens het festival onder meer verwerkt in de muzikale voorstelling ‘Ode aan Wilmink en Bannink. Ook komen de meest favoriete liedjes voorbij in de meezing-avond ‘Zing mee met Wilmink en Bannink’. In de voorstelling ‘Luister even wat ik vraag’ zitten de mooiste en meest bekende kinderliedjes van het duo verwerkt.

 

Ook op de radio komt de Wilmink en Bannink Top 10 voorbij, Enschede FM zendt de lijst uit op zondag 21 september tussen 13:00 en 15:00 uur. Vijf jaar geleden werd bij het eerste Willem Wilminkfestival ook een Top 10 samengesteld, toen kon gekozen worden uit alle nummers die Willem Wilmink had geschreven. Daarin was Frekie de nummer 1, gevolgd door De meisjes uit vervlogen dagen en Javastraat 13.

 

Website: www.tvenschedefm.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.